“NO WOMEN, NO CRY” "No women, no cry!" është një projekt shkëmbimit mes të rinjve në kuadër të programit "Rinia në Veprim", i cili synon të promovojë barazinë gjinore dhe fuqizimin e grave nëpërmjet artit. Ky project drejtohej nga Bashkia Kecioren e Ankarase. OPEN DOORS ALBANIA ishte partnere e ketij projekit.

Projekti u zhvillua në Ankara të Turqisë më 05-12 maj 2013 duke mbledhur së bashku 35 të rinj nga 7 shtete, Shqipëria, Turqia, Bosnja dhe Hercegovina, Italia, Mali i Zi, Maqedonia dhe Rumania.

Objektivat e Projektit:

  1. 1. Ndërgjegjësimi I shoqërisë në problemet sociale gjinore.
  2. 2. Rritja e ndërgjegjësimit kundër dhunës ndaj grave në shoqëri.
  3. 3. Sigurimi i një bashkëpunimi ndërkulturor në kuadër të programit "Rinia në Veprim".

 Logo of the project

 

Rreth OPEN DOORS

Qendra Open Doors, krijuar ne Nentor 2011, ka per mision krijimin dhe forcimin e urave të bashkëpunimit në fushat e kulturës, zhvillimit ekonomiko-social, krijimit të një klime me shkëmbime të lira idesh dhe projektesh dhe në bashkëpunimin mes shoqërive civile, me qellim promovimin të kontakteve People to People në rajonin e Mesdheut.

Lajmet e fundit

06 Maj 2018
06 Maj 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018

Kontakt

  + 355 42 2245552

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Rr. "Frederik Shiroka", pallatet Hoxholli, kati i poshtëm, Tirana, Shqipëri

Na ndiqni