Gratë në Moshë, faktor ndryshimi

 

From Peace in the Home to Peace in the World

 

Në kuadër të fushatës së sensibilizimit global "16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj gruas", e cila nis më 25 Nëntor 2015 në Ditën Ndërkombëtare të Eleminimit të Dhunës Kundër Gruas deri në 10 Dhjetor 2015, Dita Ndërkombëtare e Drejtave të Njeriut, ASASG & Open Doors, zhvilluan veprimtarinë me temë:

"Djem dhe burrat, pjesë e zgjidhjes - tregoni se jeni kundër dhunës"  

Të ftuara speciale në aktivitet ishin: Prof. Soprano Shqipe Zani dhe Ambasadorja e Çmimit të Paqes Znj.Laura Xhaxhiu.

snip 20180429191942

 


 

DOKUMENTACIONI I PROJEKTIT

Ftesa 16 ditë aktivizëm

Ftesa 16 ditë aktivizëm

 

Rreth OPEN DOORS

Qendra Open Doors, krijuar ne Nentor 2011, ka per mision krijimin dhe forcimin e urave të bashkëpunimit në fushat e kulturës, zhvillimit ekonomiko-social, krijimit të një klime me shkëmbime të lira idesh dhe projektesh dhe në bashkëpunimin mes shoqërive civile, me qellim promovimin të kontakteve People to People në rajonin e Mesdheut.

Lajmet e fundit

06 Maj 2018
06 Maj 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018

Kontakt

  + 355 42 2245552

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Rr. "Frederik Shiroka", pallatet Hoxholli, kati i poshtëm, Tirana, Shqipëri

Na ndiqni