CFARE BËJMË?

OPEN DOORS ka një eksperiencë të konsoliduar dhe të gjatë në prodhimin materialeve filmike (dokumentarë, video promocionale, reportazhe televizive, intervista të televizuara, minidokumentarë mbi histori suksesi dhe histori njerëzore, etj.)

 

DISA NGA KLIENTET TANE JANE:

BANKA KOMBETARE TREGTARE – BKT

OSBE

ADRF

FONDACIONI SHOQERIA E HAPUR PER SHQIPERINE

LEVIZALBANIA

MINISTRIA E KULTURES

FONDACIONI BESA

 

CFARË NA KARAKTERIZON?

Ne kemi ide, stil dhe passion për atë cka bëjmë. Stafi ynë përfshin gazetarë, skenaristë operatorë dhe regjisorë me experiencë në median televizive dhe në prodhimin e materialeve të shumëllojta filmike.

Ekipi ynë karakterizohet nga kreativiteti, përgjegjshmëria e lartë, profesionalizmi dhe idetë inovative. Këto, por edhe saktësia në punë dhe cilësia e saj janë pikat e forta të skuadrës sonë.

 

CFARE OFROJME?

Dëshëroni te ngrini dhe të ruani imazhin dhe sukseset tuaja?

Keni nevojë për promovimin e biznesit/ kompanisë/ organizatës dhe te arritjeve tuaja në të?

Dëshëroni të diferenconi biznesin tuaj nga të tjerët?

Keni deshirë për promovimin e një historie suksesi,të një personazhi a drejtuesi të biznesit tuaj

3010779604 ba79290bb7 z

SI MUND TE NA KONTAKTONI?

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: www.opendoors-albania.org

Mob: +355682040033

KLIENTET TANE:

BKT - BANKEN KOMBETARE TREGTARE – FUQIA E RRITJES

https://www.youtube.com/watch?v=8eVO71KioBQ&t=3s (pjesa 1)

https://www.youtube.com/watch?v=Q4WAaCQ1TfE  (pjesa 2)

 

BASHKIA VORES – FUQIA E ZHVILLIMIT

https://www.youtube.com/watch?v=M5-SAViVEkw ( pjesa 1)

https://www.youtube.com/watch?v=rVMtbIOTb4U ( pjesa 2)

https://www.youtube.com/watch?v=nwOZeIlnPqY (pjesa 3)

 

ADRF- NJE PERPJEKJE PER NDRYSHIM “NE JEMI SI JU!“ – NJE VIDEO –DOKUMENTAR PER NJEREZIT ME AFTESI TE KUFIZUAR

https://www.youtube.com/watch?v=wIwBEgUPNjU (pjesa 1)

https://www.youtube.com/watch?v=UEVY3Is1nBc  ( pjesa 2)

 

OPEN DOORS -  ARTIZANET E GJIROKASTRES – DREJT SIPERMARRJES!

https://www.youtube.com/watch?v=RFT79158E_I (pjesa 1)

https://www.youtube.com/watch?v=V-65e7rSmNk&t=70s (pjesa 2)

 

OSBE: DOKUMENTAR:   SUELA LALA, VAJZA  KURAJOZE – HISTORI SUKSESI

https://www.youtube.com/watch?v=6qeFU-zLmu8 (pjesa 1)

https://www.youtube.com/watch?v=8FFrR8nz2qU (pjesa 2)

 

OPEN DOORS  -  REZIDENCA ARTISTIKE  “REZ’ART GJIROKASTRA 2017“

REPORTAZH- GURI, SI KRONIKA E NJE QYTETI

https://www.youtube.com/watch?v=KI549fOnUdo&t=41s  ( pjesa 1)

https://www.youtube.com/watch?v=MpwirJQi6FA&t=148s  (pjesa 2)

 

flyer opendoors1
flyer opendoors2

About OPEN DOORS

The “Open Doors” Center aims to provide its contribution to the creation and strengthening of bridges of cooperation in the fields of culture, social and economic development between civil society’s organizations within Euro- Mediterranean Region.

Latest News

06 May 2018
22 April 2018
22 April 2018
22 April 2018

Contact

  + 355 42 2245552

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Rr. "Frederik Shiroka", Pallatet Hoxholli, base floor, Tirana, Albania

Follow us