ÇFARË BËJMË

“No Woman,  no cry” – Shkembim rinor kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave  ne bashkepunim me Bashkine e Ankarase, Shkurt 2013 – Qershor 2013 - 2014

Binjakezimi I Bashkise se Beratit me Bashkine e qytetit te Melakes, Malajzi  - Qershor 2013

“Drejt Sipermarrjes” – mbeshtetur nga Fondacioni Soros, Albanian, Qershor –Shtator 2013 - 2014

Recycle in new light – Shkëmbim rinon në bashkëpunim me VIP organisation, Podgorica, Montenegro,  në kuadër të Erasmus + Youth in Action program

S.O.E.T.- Seminar për trainer për cështjet gjinore në bashkëpunim me Asociacion Cultural "Posibilidades de Futuro", Salamanca, SPAIN, në kuadër të Erasmus +  Youth in Action program

Binjakëzimi i shkollave ndërmjet Tiranës & Carbone, Sardenja, Itali –Shkurt  - Shtator 2014

Education in citizenship has to be V.I.P. – Forcim i kapaciteteve rinore në bashkëpunim me Qëndrën Rinore të Bashkisë së Gandia, Spain, në kuadër të Erasmus +  Youth in Action program Tetor – Nentor 2015

ECO P.A.R.E.T –  Projekt rinor në në kuadër të Erasmus +  Youth in Action programNëntor 2014, Spanjë

Generation together – Forum I hapur mbi ceshtet gjinore midis brezave në bashkëpunim me ASAG dhe Universitetin Mesdhetar, 29 April 2015

“Non-formal Education Tools and Methods for  Democratic Changes”  - Forcimi I kapaciteteve rinore në bashkëpunim me East – West Foundation, Batumi, Georgia,  në kuadër të Erasmus + Youth in Action program Korrik 2015

Be entrepreneur, Be Business, MaN! -  Forcim i kapaciteteve rinore me focus gjinor, Durres, Albania, në kuadër të Erasmus +  Youth in Action program, Janar 2015 – Qershor 2016

“Inspiration from the Kadare’s  Pen”-  Projekt kulturor mbeshtetur nga Ministria e Kultures Maj - Dhjetor 2016

“Gjirokastra in the dialogue between culture” – Forum I hapur  30 Shtator 2016, Gjirokaster në bashkëpunim me Bashkinë Gjirolastër dhe Univeristetin “Eqerim Cabej”

MOOC4 EU - project per mbrojten e të drejtave të grave dhe vajzave emigrante në Evropë  në kuadër të programit evropain “Europe for Citizens” 2016 - 2018

KONCESCAN - projekt mbi transparencen e publikut dhe advokimin e interesave publike, LEVIZ ALBANIA (2017 – 2018)

A caravan for social challenges! A caravan for your empowerment! – mbështetet nga projekti “Shoqëria civile kundër ekstremizmit të dhunshëm” mbështetur financiarisht nga Bashkimi Evropian” (2018)

Make the World Green – Shkembim rinonr ne kuader te programit Erasmus Plus.  Prill 2018

There is a crack in everything that's where the light comes in: moments of resilience – projekt ne kuader te programit “Erasmus Plus” (2017- 2018)

The European Union, Innovation & Media Partnership for Action, Collaboration and Transformation in the Western Balkans (EU-IMPACT-WB) – EuropeAid program  (2018 – 2021)

Rreth OPEN DOORS

Qendra Open Doors, krijuar ne Nentor 2011, ka per mision krijimin dhe forcimin e urave të bashkëpunimit në fushat e kulturës, zhvillimit ekonomiko-social, krijimit të një klime me shkëmbime të lira idesh dhe projektesh dhe në bashkëpunimin mes shoqërive civile, me qellim promovimin të kontakteve People to People në rajonin e Mesdheut.

Lajmet e fundit

06 Maj 2018
06 Maj 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018

Kontakt

  + 355 42 2245552

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Rr. "Frederik Shiroka", pallatet Hoxholli, kati i poshtëm, Tirana, Shqipëri

Na ndiqni