Lista e artikujve te botuar ne gazeta dhe portale online

Misteri i kabinave të Divjakës dhe një hulumtim që zbardh të vërtetën

Fillon ndërtimi i inceneratorit te përpunimit te mbetjeve ne Verri dhe apatia e banoreve!

Ne Verri,tek „monstra“ e perpunimit te mbetjeve

Ne Verri,tek „monstra“ e perpunimit te mbetjeve

Fier, prezantohet projekti “Koncescan” - FIERI SOT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin

Reportazh / Vërri, banorët të vendosur kundër ndërtimit të inceneratorit

Tv Kombi Emisione, Published on Jul 13, 2017

Nje karavan per sfidat sociale! Nje karavan per fuqizimin tuaj!

Shfaje artistike “ Une dhe Pleshti” mbeshtetur nga Ambasada Hollandeze

Rreth OPEN DOORS

Qendra Open Doors, krijuar ne Nentor 2011, ka per mision krijimin dhe forcimin e urave të bashkëpunimit në fushat e kulturës, zhvillimit ekonomiko-social, krijimit të një klime me shkëmbime të lira idesh dhe projektesh dhe në bashkëpunimin mes shoqërive civile, me qellim promovimin të kontakteve People to People në rajonin e Mesdheut.

Lajmet e fundit

06 Maj 2018
06 Maj 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018
22 Prill 2018

Kontakt

  + 355 42 2245552

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Rr. "Frederik Shiroka", pallatet Hoxholli, kati i poshtëm, Tirana, Shqipëri

Na ndiqni