List of articles published in newspapers and online portals

Misteri i kabinave të Divjakës dhe një hulumtim që zbardh të vërtetën

Fillon ndërtimi i inceneratorit te përpunimit te mbetjeve ne Verri dhe apatia e banoreve!

Ne Verri,tek „monstra“ e perpunimit te mbetjeve

Ne Verri,tek „monstra“ e perpunimit te mbetjeve

Fier, prezantohet projekti “Koncescan” - FIERI SOT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin

Reportazh / Vërri, banorët të vendosur kundër ndërtimit të inceneratorit

Tv Kombi Emisione, Published on Jul 13, 2017

Nje karavan per sfidat sociale! Nje karavan per fuqizimin tuaj!

Shfaje artistike “ Une dhe Pleshti” mbeshtetur nga Ambasada Hollandeze

About OPEN DOORS

The “Open Doors” Center aims to provide its contribution to the creation and strengthening of bridges of cooperation in the fields of culture, social and economic development between civil society’s organizations within Euro- Mediterranean Region.

Latest News

06 May 2018
22 April 2018
22 April 2018
22 April 2018

Contact

  + 355 42 2245552

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Rr. "Frederik Shiroka", Pallatet Hoxholli, base floor, Tirana, Albania

Follow us